Home / Algemeen / El Gourari van De Dijk weer terug naar IJsselmeervogels
Foto Reinoud Buijs: El Gourari in actie tegen De Zouaven

El Gourari van De Dijk weer terug naar IJsselmeervogels

Nabil el Gourari gaat hoofdklasser De Dijk al weer na een seizoen verlaten. De aanvallende middenvelder keert terug naar IJsselmeervogels. Verder maakte de Amsterdammers bekend dat het met acht spelers al overeenstemming heeft bereikt voor komend seizoen.

“Nabil wilden we vorig seizoen graag behouden voor IJsselmeervogels, met het oog op de goede ontwikkeling die hij bij ons heeft doorgemaakt.”, laat Peter-Frans Heinen, voorzitter van de technische commissie van IJsselmeervogels, weten in een reactie op de website van de club. “Toen was er echter weinig ruimte in het aantal spelers, we hadden namelijk al veel voorhoedespelers, én het budget. Dit seizoen speelt Nabil bij ASV de Dijk en de ontwikkeling die hij bij ons heeft ingezet heeft hij daar doorgezet. We zien Nabil zodoende inmiddels als een volwaardige Topklasse-spits en aangezien hij zelf ook graag terug wilde keren zijn we blij dat hij komend seizoen weer hier speelt.”

Aanvaller Dennis Kaars en Mostapha El Aamrani kwamen met de club overeen dat ze nog een jaar aan de Schellingwouderdijk spelen. Ook beide doelmannen, Michel van Kampen en Stephan Veenboer, blijven bij De Dijk. Dat zelfde geldt voor verdedigers Robert Verschraagen en Giovanny Sabajo. Middenvelders Yannick de Wit, Kevin Huisman en aanvaller Bud Water zijn ook komend volgend seizoen nog in het geblokte shirt te zien.

De club is met de overige spelers nog in gesprek over een langer verblijf. Ook zal de selectie op een aantal posities worden versterkt. Gesprekken met eventuele nieuwe spelers zijn deze weken gaande.

Foto Reinoud Buijs: Nabil El Gourari

Send this to a friend