Home / Algemeen / El Morabiti (Lebo): “Moeten de play-offs zien te halen”

El Morabiti (Lebo): “Moeten de play-offs zien te halen”

Aanstaande zaterdag staat de eerste speelronde na de winterstop in de eredivisie zaalvoetbal op het programma. ASV Lebo neemt het dan op tegen het laaggeklasseerde FCK De Hommel en een week later staat de topper tegen het Rotterdamse TPP op het programma. Zaid El Morabiti blikt vooruit en kijkt ook terug op de goed verlopen eerste seizoenshelft.

Lebo sloot de eerste seizoenshelft af als nummer twee op de ranglijst en El Morabiti kijkt met een goed gevoel terug op de eerste seizoenshelft. “Voor het seizoen was de doelstelling om in de winterstop bij de eerste zes te staan en zo uitzicht te houden op de plaatsen die recht geven op de play-offs. We staan er nu goed voor met een tweede plaats op de ranglijst en we weten wat we van elke tegenstander kunnen verwachten.”

Zaid el Morabitti

Lebo hervat de competitie zaterdag met een uitwedstrijd tegen De Hommel. Deze ploeg staat op de tiende plaats in de competitie maar El Morabiti waarschuwt voor onderschatting. “De Hommel is zeker een goede ploeg. Ze hadden veel hoger kunnen staan en hebben veel wedstrijden met pech verloren. Ik hoop dat we het zaterdag na twee weken winterstop goed oppakken en de wedstrijd weten te winnen.

Een week later staat de belangrijke thuiswedstrijd tegen TPP Rotterdam op het programma. “Als we aanstaande zaterdag en volgende week tegen TPP weten te winnen, zetten wij een goede stap richting de play-offs,” vertelt de international. “We beschikken over een goede en fitte selectie en ik heb vertrouwen in deze wedstrijden. Ik hoop dat we de uitstekende eerste seizoenshelft een goed vervolg kunnen geven en ons in ieder geval plaatsen voor de play-offs.”

Verslag: Joey Schoo

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)