Elftalleider JOS, Frans Zoutberg, wint 600 euro in HAV Poule

Het heeft even geduurd maar de jackpot van 600 euro is eindelijk gevallen. Frans Zoutberg is de gelukkige winnaar van HAV Poule . De elftalleider van JOS Watergraafsmeer 2 kende een super weekend. Naast het winnen van de HAV Poule zag hij zijn elftal ook nog de finale van de beker bereiken.

Frans Zoutberg: “ Ik was met ons eerste elftal mee voor de beker tegen Argon. Ik moest de shirts terug brengen naar ons clubhuis en toen ben ik toch maar even langs DVVA gelopen en heb ik  trainer Sjaak Tersteeg een dikke knuffel gegeven.”

Zoutberg is de eerste grote winnaar van de HAV Poule. Zoutberg: “Dat zal ook wel de eerste en laatste keer zijn want het is erg moeilijk om zes wedstrijden goed te voorspellen. Toen ik  DVVA-Marken en Aalsmeer-WVHEDW moest voorspellen was het voor beide thuisploegen zo’n beetje de laatste kans om aansluiting te houden. Nu staan ze er heel anders voor en had ik misschien wel wat anders ingevuld.”

Frans Zoutberg

De 600 euro wordt nog deze week overgemaakt naar de Nederbet account van Zoutberg. Hij is echter niet de enige winnaar want ook HAV Poule 19 is eindelijk beslist. Vier spelers mogen de jackpot van 100 euro verdelen. Christiaan Brommersma (speler DVVA), Daan van den Driest (speler AMVJ), Jordy Grijpink en Ron Coller ontvangen allemaal 25 euro.

Morgen (dinsdag) komen we met de nieuwe wedstrijden van HAV Poule 22.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!