Emotionele week De Meer afgesloten met nederlaag tegen HDS

In de zondag derde klasse B heeft De Meer een zware week achter de rug omdat een broer van twee spelers onverwachts overleed. De wedstrijd tegen HDS begon dan ook met een imponerende minuut stilte. Vervolgens verloor De Meer met 0-2.

HDS begint scherp aan de wedstrijd en binnen de minuut volgt de eerste grote kans, maar Willem Meering weet prima redding te brengen. De Meer komt iets meer in zijn spel en na een voorzet lukt het Louis Achterbergh niet om de bal goed te raken en kan de keeper van HDS de bal simpel pakken. HDS wordt weer sterker en rond de 21e minuut komt er een strakke voorzet van rechts en mikt de spits van HDS net te hoog. Het zit De Meer niet mee met de keepers en in de 39e minuut moet Willem Meering vanwege een rugblessure het veld ruimen voor de ook al niet geheel fitte Ruben Schinkel. De rust wordt dan ook bereikt met een 0-0 stand, na een rommelige en geen hoogstaande helft.

De Meer - HDS 2

HDS komt na de rust weer sterk uit de startblokken en in de 46e minuut volgt er een afstandschot van HDS die Ruben Schinkel nog kan keren, maar in de rebound wordt de 0-1 binnen geschoten, echter de scheidsrechter keurt dit doelpunt terecht af wegens buitenspel. De Meer is vandaag niet bij machte om gevaarlijk te worden en creëren in de 2e helft ook geen echte kans. HDS speelt vandaag ook niet groots, maar weten toch enkele kansen te creëren. In de 66e minuut volgt er een corner van HDS, die door Ruud Hak wordt binnengekopt en nu wel de 0-1 op het scorebord komt te staan. Rond de 72 minuut een snelle uitval van HDS over links en schiet HDS op de paal. Het laatste wapenfeit in de 91e minuut is ook van HDS bij een inworp waarbij de verdediging van De Meer niet goed oplet en Wilco de uiteindelijke eindstand 0-2 op het scorebord brengt, waarna de goedleidende scheids voor het einde fluit.