En de jackpot van de HAV Poule blijft maar groeien! Nu 350 euro!

Dat Chabab zou verliezen van Magreb’90 en daarmee de eerste nederlaag van het seizoen zou incasseren werd door de deelnemers aan de HAV Poule Niet verwacht. Tel daar twee gelijkspelen bij op en we kunnen niets anders dan concluderen dat de jackpot weer niet gevallen is.

Dankzij Nederbet doen we er komend weekend dus weer vijftig euro bij. De jackpot staat komend weekend, in HAV Poule 11, op 350 euro!

De elfde HAV Poule van dit seizoen heeft voor iedereen wat wils. Drie wedstrijden uit de zaterdag competitie en drie wedstrijden uit het zondag voetbal. Van de Topklasse tot en met de vierde klasse. Alle competities komen aan bod. Dus komend weekend onder andere Ajax, – ONS Sneek OFC-Hollandia maar ook de topper in de vierde klasse F tussen Fortius en Diemen. Kijk op de klassenpagina’s voor de actuele standen.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina

Voorbeeld: pietje53 1-1-x-2-1-2

Veel succes allemaal met de nieuwe HAV Poule. De wedstrijden voor het weekend van 29 en 30 november zijn de volgende:

HAV Poule 11 afbeelding

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)