Enrico Patrick (AFC) gaat broer Joshua achterna naar DOVO

In navolging op Joshua Patrick maakt ook zijn broer Enrico na dit seizoen de overstap naar DOVO. De 25-jarige rechtsback komt net als Joshua over van AFC, waar hij twee maanden geleden al bekend maakte te vertrekken. Hij tekent in Veenendaal voor één seizoen bij de zaterdag Hoofdklasser.

Begin april ging hij (op de foto links) met AFC op bezoek bij DOVO voor de kwartfinale van de KNVB-districtsbeker West I (1-0 nederlaag). “Na de bekerwedstrijd heb ik gesproken met onder andere iemand van de technische commissie. Vanaf dat moment ging het allemaal heel erg snel en waren we er zo uit”, zegt Patrick op de website van de club.

Toen was al bekend dat broer Joshua (28) volgend seizoen bij de zaterdag hoofdklasser zou spelen en blijven dus bij elkaar. In februari zeiden de gebroeders Patrick daar nog over dat ze hun keuzes niet van elkaar lieten afhangen. “Dit wordt het vierde seizoen op rij dat ik samen met hem ga spelen. We hebben een hele sterke band dus dat zit allemaal wel goed.”

DOVO heeft in de zaterdag Hoofdklasse nog een kans om te promoveren naar de Topklasse. Mocht dit niet lukken, dan is het doel voor Enrico Patrick volgend seizoen duidelijk: “Kampioen worden. Daar ga ik voor. Ik verwacht gewoon een leuk seizoen.”

Foto boven: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC