Erwin Blank leidt AFC – Telstar, Edgar Bijl scheidsrechter bij OFC – FC Emmen

De TOTO KNVB Beker-wedstrijd tussen tweededivisionist AFC en Telstar staat volgende week dinsdag onder leiding van Erwin Blank. Twee dagen later (donderdag 27 september) wordt het bekerduel van derdedivisionist OFC tegen eredivisionist FC Emmen geleid door Edgar Bijl.

Blank (29) heeft komende vrijdag eerst nog de leiding over het Eredivisie-duel tussen Heracles en De Graafschap, waar oud-AFC’ers Daryl van Mieghem en Javier Vet spelen. Het is voor Blank zijn debuut op het hoogste niveau. De afgelopen jaren floot hij in de Eerste Divisie. “Ik ben heel blij dat ik nu de kans krijg om me op het hoogste niveau te kunnen laten zien”, zei hij op de website van de KNVB over zijn debuut.

De 27-jarige Bijl fluit pas een jaar op profniveau en is ook nog regelmatig te zien in de Tweede Divisie. De wedstrijd van OFC begint, net als de wedstrijd van AFC op dinsdag, om 17:00 uur. Beide ploegen werken zaterdag hun generale repetitie af. AFC doet dat in de Tweede Divisie tegen hekkensluiter VVSB, OFC krijgt voor de topper in de Derde Divisie koploper Jong FC Volendam op bezoek.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)