Escape is toplocatie voor gala

Op maandag 27 mei zal het eerste ‘gala van Het Amsterdamsche Voetbal’ worden gehouden.  Wij zijn zeer verheugd dat deze zal plaatsvinden in één van de grootste clubs in het hartje van Amsterdam: Escape aan het Rembrandtplein. Jos van Mieghem: “We hadden ons geen mooiere locatie kunnen wensen.” Kaarten voor het Gala zijn nu verkrijgbaar!

Sinds 1986 speelt Escape een leidende rol in het Nederlandse uitgaansleven. Licht, geluid, visuals en decoratie, alles is wekelijks helemaal top geregeld. Een uniek gegeven in de Nederlandse uitgaanswereld. De club trekt al meer dan 25 jaar wekelijks duizenden bezoekers op populaire concepten als Reveal, Brainwash, Episode en Golden Superstars.

Veelvuldig wordt de club ook gebruikt voor TV opnamen. Zo werden er onder meer opnamen gemaakt voor Sky Channel Eurochart top 50 en Tros Popformule met Linda de Mol. Ook TMF en Veronica maakte in het verleden gebruik van Escape. Het Amsterdamsche Voetbal is dan ook zeer verheugd dat Escape op 27 mei gastheer wil zijn van het eerste ‘Gala van Het Amsterdamsche Voetbal’. Jos van Mieghem van Het Amsterdamsche Voetbal: “ Ik vind het heel stoer dat we daar ons gala mogen houden. Er is voor mij maar één plek waar dat zou kunnen en dat is Escape. Zij hebben echt de allure voor een gala. En dat ook nog eens in hartje Amsterdam.  Prachtige grote klassieke zalen. Uiteraard leggen we een rode loper neer.”

Escape won al vele prijzen en awards voor beste club en meest innovatieve club. Zo heeft de club een groot scala aan LED verlichting en een enorm oppervlak aan LED videoschermen. Escape is een visueel paradijs. Het Amsterdamsche Voetbal zal tijdens het gala dan ook veelvuldig gebruik maken van de LED videoschermen om mooi beelden te tonen van het afgelopen seizoen.

Kijk voor een visuele rondleiding door Escape op www.escape.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OSC