Fafiani maakt hattrick tegen OFC: “Mentaliteit getoond”

JOS Watergraafsmeer kreeg het zondagmiddag voor elkaar om na een bloedstollende tweede helft met 5-4 te winnen van koploper OFC. Raymond Fafiani was de grote man met drie doelpunten. Na afloop van het duel spraken we hem over de prestaties van zijn team én zichzelf.

De Amsterdammers kwamen op een 0-3 achterstand te staan, maar slaagden er alsnog in om de overwinning veilig te stellen. Het zorgde voor veel blijdschap bij Fafiani. “Ik denk dat het vooral te maken heeft met het tonen van mentaliteit”, vertelde Fafiani over de strijd die zijn ploeg afgelopen weekend liet zien. “Dat hebben we vandaag gedaan. Ondanks de vele blessures die we hadden, hebben de andere spelers het echt perfect ingevuld.”

Voor Fafiani was het een speciaal duel, want hij kreeg het voor elkaar om in de tweede helft een hattrick te maken. Voor de camera omschreef hij de doelpunten die hij maakte. “De eerste was een penalty die ik goed inschoot. De tweede was een combinatie door het midden. En de keeper kwam uit, dus voor mij was het een hoekje uitkiezen. Bij de derde zat misschien wat geluk.”

Bekijk hier alle uitslagen en de stand in de Derde Divisie Zondag

Tekst: Jordi Smit
Foto: Orange Pictures

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)