aalsmeer - de meern

FC Aalsmeer is baas in eigen huis tegen De Meern

In eigen huis moet je altijd de baas zijn. FC Aalsmeer maakte dit op eigen veld waar door De Meern met 4-0 terug te sturen naar de provincie Utrecht. Trainer-coach Ted Verdonkschot was zeer tevreden. ,,Dit doet deugd.”

aalsmeer - de meern

FC Aalsmeer was de hele wedstrijd de betere ploeg. De Meern kreeg in de eerste helft wel een kans, maar die ging via de onderkant van de lat uit het doel. FC Aalsmeer kwam in de twintigste minuut op voorsprong door een goal van Ludnardo Schoop. Vlak voor rust maakte Dylan Nieuwendijk de 2-0, een mooie aanval over meerdere schijven.

aalsmeer - de meern
Vrije trap Wendt onhoudbaar ingeschoten. Glenn Meeuwsen heeft het nakijken

Na rust was het Axel Wendt die de score naar 3-0 tilde. Hij schoot een vrije trap goed binnen. De 4-0 werd gemaakt door Luke Vahle, op aangeven van Wendt, die dat onbedoeld deed. Zijn inzet kwam via de binnenkant paal weer terug in het veld waar Vahle goed stond opgesteld.

aalsmeer - de meern
3-0

Trainer Ted Verdonschot was tevreden over de wedstrijd. “We hebben goed gespeeld en De Meern onze wil opgelegd. We hebben kansen en mogelijkheden gecreëerd en die hebben we ook benut. De waslijst met blessures blijft, maar met zes jongens die jonger zijn van 21 jaar hebben we het wéér knap gedaan. Ik ben erg in mijn nopjes.”

Foto’s: Ton van Eenennaam

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma in zaterdag 1b

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)