Home / Algemeen / FC Aalsmeer langer door met trainer Cor van Garderen

FC Aalsmeer langer door met trainer Cor van Garderen

FC Aalsmeer heeft het contract van trainer Cor van Garderen met één seizoen verlengd. De oefenmeester gaat voor zijn vierde seizoen bij de zaterdag eersteklasser, waarmee hij vorig seizoen kampioen werd in de tweede klasse B.

Van Garderen nam begin september 2014 het stokje over van Anthony Servinus, die al na de eerste competitiewedstrijd opstapte. Onder Van Garderen eindigde Aalsmeer dat seizoen als zevende, een jaar later werd na een beslissingswedstrijd het kampioenschap in de zaterdag tweede klasse B gevierd. Er zou ondertussen belangstelling zijn geweest van andere clubs, maar de 53-jarige Van Garderen voelt zich op zijn plaats in Aalsmeer. “Ik heb het uitstekend naar mijn zin hier, dus er is geen enkele reden om bij de buren naar binnen te kijken. Ook al spelen ze op een hoger niveau dan dat wij doen”, zegt hij op de website van de club.

Het bestuur is tevreden over Van Garderen. Halverwege het seizoen staat FC Aalsmeer op de elfde plaats in de zaterdag eerste klasse A. “Als je ziet van waar we komen en waar we nu staan ben ik ontzettend tevreden. Daarmee bedoel ik de periode vanaf dat ik hier trainer ben. We werken met een heel team keihard om succes te hebben. Dat gaat met vallen en opstaan, maar er komt steeds meer structuur binnen de organisatie. Daarbij willen we ons natuurlijk heel graag handhaven in de eerste klasse en dan doorbouwen. Ik ben ervan overtuigd dat dat gaat lukken.”

Foto boven: Jaap Maars

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)