FC Aalsmeer stelt Cor van Garderen per direct op non-actief

Cor van Garderen krijgt niet de kans om FC Aalsmeer in de zaterdag eerste klasse A te houden. In de week voorafgaand aan de laatste competitiewedstrijd tegen concurrent Zuidvogels heeft het bestuur van de club de oefenmeester op non-actief gesteld.

Van Garderen was bezig aan zijn vijfde seizoen en verlengde in december zijn contract tot medio 2020. “Ik heb nog altijd een goed gevoel bij FC Aalsmeer. Als zij denken zich op deze manier veilig te kunnen spelen, wie ben ik dan?”, is het enige dat de oefenmeester kwijt wil en kan. Beide partijen zijn immers nog in onderhandeling over het afwikkelen van zijn doorlopende contract.

Met het wegsturen van de oefenmeester probeert het bestuur een schokeffect teweeg te brengen. Roel Turkenburg zal de honneurs voorlopig waarnemen bij de nummer elf van de eerste klasse. FC Aalsmeer gaat komend weekend op bezoek bij Zuidvogels en kan zich bij winst veilig spelen. Wanneer dat niet lukt, is het afhankelijk van WVHEDW (thuis tegen degradant Victoria, red.).

Foto: Ton van Eenennaam

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)