FC Den Bosch schotelt Dennis Kaars (De Dijk) tweejarig contract voor

Direct bij het eerste gesprek dat Dennis Kaars heeft gehad met FC Den Bosch, heeft de Jupiler League-club de spits van De Dijk een aanbieding gedaan. In Noord-Brabant ligt een tweejarig contract klaar voor Kaars, met een optie voor een derde seizoen.

“Het was een goed gesprek. Ze hebben aangeven mij graag aan hun selectie te willen toevoegen en in principe ook als basisspeler met een volwaardig contract. Anders had ik het er ook niet over hoeven nadenken”, zegt Kaars over zijn gesprek met afgevaardigden van de club en de nieuwe hoofdtrainer Wil Boessen.

De 28-jarige spits had dit seizoen een belangrijk aandeel in het behalen van het kampioenschap met zijn club De Dijk in de Derde Divisie. Inmiddels staat de geboren goaltjesdief op veertig doelpunten en dat was bij FC Den Bosch niet onopgemerkt gebleven. De huidige nummer veertien van de Jupiler League kreeg de aanvaller op de korrel nadat hij onlangs in competitieverband twee keer scoorde tegen Jong FC Den Bosch. “Het huidige seizoen is nog niet eens afgelopen”, vervolgt Kaars zijn verhaal. “Het balletje rolt nu in ieder geval dus het zou zomaar kunnen dat ik komend seizoen bij FC Den Bosch speel.”

Kaars gaat de komende weken rustig nadenken en dan pas een keuze maken. “Ik ga er rustig mijn tijd voor nemen om te bedenken of dit de juiste keuze is. Ik zit op dit moment ook goed bij De Dijk en hoef daar niet perse weg. En wie weet wat er in de tussentijd nog kan gebeuren.” De 28-jarige Monnickendammer zag in december nog een transfer naar Sparta Rotterdam op het laatste moment afketsen en krijgt nu een nieuwe kans om in de herfst van zijn carrière het profvoetbal te halen.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Rob Beense

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)