Flitsende start onvoldoende voor zege De Meer

De Meer heeft voor de derde keer dit seizoen gelijk gespeeld. Tegen VEP kwamen de Amsterdammers snel op een 0-2 voorsprong. De thuisploeg kwam echter terug in de wedstrijd en scoorde ook twee keer. Doordat De Meer in de tweede helft haar kansen niet wist te benutten eindigde de wedstrijd in 2-2.

De Meer schiet uit de startblokken en legt VEP direct haar wil op. In de vierde minuut resulteert dit in de 0-1 wanneer Tes Abbenhues de bal simpel in de hoek kan tikken.  De Meer blijft de aanval zoeken en komt via Dennis Mulder bijna aan de tweede treffer. Rond de achttiende minuut een goede aanval over rechts van De Meer. Via een rebound weet Dennis Mulder de 0-2 op het scorebord te brengen.

VEP - De Meer 2

Hierna verliest de uitploeg de grip op de wedstrijd en wordt VEP gevaarlijker. In de 25e minuut volgt er een afstandsschot van VEP. De Meer-doelman Willem Meering kan maar half keren, de rebound is een prooi voor Michael Busscher. Nog geen vijfminuten later staat het alweer gelijk. Peter Vermeij verrast Meering en ziet de bal onder de doelman door gaan, 2-2.

In de tweede helft is De Meer veel sterker dan VEP.  De Amsterdammers krijgen genoeg kansen maar hebben het vizier niet op scherp staan. Daarnaast is de keeper van VEP niet meer te passeren waardoor het duel in 2-2 eindigt. De Meer doet zichzelf hier duidelijk te kort mee en verspeelt twee dure punten. Door de puntendeling heeft het elftal van Carlos Alcarcon Vidal drie punten en is het terug te vinden op plek elf in de derde klasse D.