Football Temple sponsort Speelster en talent van het jaar tijdens gala

Het Amsterdamsche Voetbal is zeer verheugd te kunnen melden dat Football Temple twee prachtige kledingpakketten van Puma ter beschikking stelt tijdens het tweede Gala van het Amsterdamsche Voetbal. Op deze manier wil Football Temple haar entree maken in de Amsterdamse voetbalwereld.

Football Temple opende onlangs haar eerste vestiging aan de Raadhuisstraat 30-34 in hartje Amsterdam. Samen met de grote merken Adidas, Nike en Puma combineren ze voetbal met lifestyle. Naast de prachtige winkel beschikt Football Temple ook over een website waar nog meer collector items te verkrijgen zijn.

foto 3

Accountmanager Randy Sanchez: “Wij zijn uiteraard voetbalminnend en we hopen op deze manier onze steentje bij te dragen aan het Amsterdamse amateurvoetbal. Samen met PUMA geven we aan de speelster van het jaar en aan het talent van het jaar een kledingpakket weg ten waarde van 350 euro inclusief een paar mooie sneakers. Daarnaast zullen we er voor zorgen dat er een prominente voetballer zal zijn om de prijzen uit te reiken. We kijken er in ieder geval erg naar uit om maandag de prijzen uit te mogen rijken.”

foto 2
Het gala van het Amsterdamsche Voetbal is aanstaande maandag, 26 mei, in Escape. Deze avond zullen alle kampioenen worden gehuldigd door de Gemeente Amsterdam en zullen de winnaars bekend worden gemaakt in de diverse categorieën. De avond zal worden omlijst met diverse optredens, dj’s en artiesten. Daarnaast is er de prachtige foto expositie te zien van de ‘mens achter de voetballer’ van Erik van Bemmel en Anne Vegterlo. Voor kaartverkoop en meer informatie kun je contact opnemen via info@hetamsterdamschevoetbal .nl of kijk op klik hier voor onze speciale Gala pagina. Er zijn tevens nog een zeer beperkt aantal VIP tafels beschikbaar.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)