Fortius – Sporting Martinus levert geen winnaar op

De wedstrijd tussen Fortius en Sporting Martinus heeft vanmiddag geen winnaar op geleverd. Op een regenachtig Sportpark Middenmeer wisten de nummers drie en vier van de reguliere competitie beide een keer te scoren waardoor ze volgend week moeten uitvechten wie er promoveert naar de derde klasse.

FortiusSportingMartinus2

Fortius en Sporting Martinus hielden elkaar in de eerste helft goed in evenwicht maar wisten beide maar mondjes maat kansen te creëren. De eerste kans van de wedstrijd was voor Ramon Wismeyer die namens de uitploeg een goede mogelijkheid kreeg om zijn club op voorsprong te brengen.

FortiusSportingMartinus3

Daarna kreeg ook Fortius de eerste kansen van de wedstrijd en na een goede fase van de thuisclub was het Daniel Ring die Fortius met een rake knal op voorsprong wist te brengen. Vlak voor rust kwam Sporting Martinus toch nog op gelijke hoogte nadat Jan Sjerp met een mooie vrije trap keeper Armin Ribic wist te passeren.

FortiusSportingMartinus4

Ook in de tweede helft wisten beide ploegen het publiek niet echt te vermaken. Na een goede actie van Claudio Monteiro kreeg Edir da Silva een goede kans om zijn club opnieuw aan een voorsprong te helpen maar keeper Steven van Heeten hield Martinus op de been. Aan de andere kant van het veld kreeg Dai Nagashima een goede kans om namens Martinus de volle buit mee naar Amstelveen te nemen maar zijn inzet verdween naast de goal waardoor beide clubs genoegen moesten nemen met een puntendeling en volgende week in Amstelveen gaan uitvechten wie er volgend seizoen in de derde klasse mag uitkomen en voor wie er nog een jaar vierde klasse op het menu staat.

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto’s: Mario Wormhoudt

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!