Home / Algemeen / Fortius trainer wil niet verder na 17-0 !
Fortius

Fortius trainer wil niet verder na 17-0 !

Het verhaal van het zaterdagteam van Fortius is nagenoeg bekend. De ploeg van Raoul Nectar zit sinds het begin van het seizoen zonder keeper. Vandaag werd er met 17-0 verloren van Loosdrecht. Navraag leert dat er nog wel wat meer speelt dan alleen het ontbreken van een keeper.

Vorige week plaatsen wij een oproep waarin trainer Nectar een oproep deed op zoek naar een nieuwe keeper. Hij heeft inmiddels wat reacties gehad en binnenkort volgen een aantal gesprekken. Of het zover gaat komen is nog maar de vraag want Nectar twijfelt zeer over zijn toekomst bij de club. Nectar; “ Dit schiet absoluut niet op. Het is gewoon de mentaliteit. Voor niemand is dit leuk. Zo heb ik geen zin om door te gaan. Ik zoek altijd eerste de schuld bij mezelf maar hier kan ik echt niets aan doen. Van de week heb ik een gesprek gehad met de groep maar de afspraken die we daar maakten en de beterschap die ze beloofden zijn ze na twee dagen al weer vergeten. Ik ga mij beraden op  mijn toekomst. Ik wil er eerst nog een nachtje over slapen en dan heb ik deze week een gesprek met het bestuur. Zo wil ik in ieder geval niet verder”

Loosdrecht trainer Hesdey Tevreden heeft wel waardering voor zijn collega. Tevreden: “Bij rust stond het 5-0 voor ons maar hij was nog steeds bezig om zijn spelers op een positieve manier te coachen. Zo slecht zijn ze trouwens helemaal niet. Het zit meer in de dingen er omheen. Ze komen twintig minuten voor tijd aan, maken geen warming-up en beginnen dan koud aan de wedstrijd. Die keeper van hun deed het trouwens helemaal niet zo slecht.”

Die keeper was vandaag Merlijn Halsema. Normaal gesproken een speler uit het eerste team. Hij moest zeventien keer de bal uit het doel halen. De eerste keer was trouwens pas na zes minuten. Daar ging Loosdrecht in rap tempo verder. Al viel dat de eerste helft nog wel mee. Bij rust was het slechts 5-0. In de tweede helft volgde er dus nog twaalf. Iets minder dan vier minuten per doelpunt.

“Wanneer ze precies vielen? “, ik heb alles opgeschreven. “Heb je pen en papier? De eerste viel dus na zes minuten. Daarna in de 9e, 27ste, 30ste,en 42ste. In de tweede helft ging het dus helemaal snel. 48ste, 49ste, 53ste, 58ste, 61ste, 69ste, 71ste, 74ste, 75ste, 83ste, 88ste en in de laatste in de 89ste minuut.”

Raymon Lagerburg maakte er uiteindelijk zeven  en mede door zijn toedoen bezorgde hij Fortius, in ieder geval de trainer, een onplezierige middag. De vraag is wie er trouwens wel een leuke middag heeft gehad?  Nectar: “Ik heb geen leuke middag gehad”. Tevreden: “Dit was niet leuk.” Keeper Halsema vast ook niet. Loosdrecht spits Lagerburg misschien?

Deze week gaat Nectar om de tafel met het bestuur van Fortius om te kijken of er een oplossing is voor dit probleem. Zo niet dan zou het wel eens zijn laatste wedstrijd geweest kunnen zijn als trainer van Fortius.

Wordt vervolgd

Send this to a friend