Forum Sport te sterk voor WVHEDW

WVHEDW is er vandaag niet in geslaagd om de drie punten mee naar huis te nemen. De uitwedstrijd tegen Forum Sport werd met 2-0 verloren. Het was voor de ploeg van Martin Steenvoorden al de vierde wedstrijd op rij dat er niet gewonnen werd.

De trainer van de Amsterdamse ploeg erkende dat Forum Sport uiteindelijk de terechte winnaar was. Steenvoorden: “Al was 2-0 wel iets te veel van het goede. Net als zij hebben wij ook onze kansen gehad om te scoren. Zeker bij 1-0 hadden wij de 1-1 kunnen maken. Het echte venijn was er helaas niet op het eind.”

Forum Sport kwam op voorsprong nadat er een overtreding was gemaakt op Regilio Beremer. De toegekende vrije trap  werd door Matthijs Seilbergen hard ingeschoten. De 2-0 kwam van Cees Koning.

Steenvoorden merkte ook op dat zijn ploeg vandaag wat slordig was. “Door de achterstand gingen we wat geforceerd voetballen. Daardoor werd het slordiger. Ik kan niet zeggen dat we vandaag niet bijzonder gevoetbald hebben. Uiteindelijk hebben we terecht verloren”, aldus Steenvoorden.

Door de nederlaag zakt WVHEDW naar de elfde plaats. Volgend weekend mogen de mannen van Steenvoorden het voor eigen publiek opnieuw proberen. Voorschoten is dan de tegenstander op Sportpark Middenmeer.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)