Forza Almere eerste kampioen

Forza Almere is de eerste kampioen in regio geworden. De vijfdeklasser kan na de 1-5 overwinning bij ASV’65 niet meer ingheaald worden door de concurrentie in de zondag vijfde klasse E. Het laatste stapje richting de titel kwam in Ankeveen geen moment in gevaar.

Trainer Joop Struijkenkamp: “Het zat er al een tijdje aan te komen maar je moet het natuurlijk nog wel even doen. Verrassend is het dus niet we zijn namelijk het hele seizoen de sterkste geweest en hebben nog geen wedstrijd verloren”.

In Ankeveen kende de ploeg van Struijkenkamp geen enkel probleem met AV’65. Bij rust stonden de zwart/witten al met 0-2 voor door doelpunten van Davy Kroonstadt en Richard Bobie. De 1-2 vlak na rust bracht de ploeg uit Almere niet van de wijs. Via een hattrick van Sherwan  Mustaffa werd het uiteindelijk 1-5. Struijkenkamp: “We hebben het wel even gevierd met champagne maar het grote feest moet nog komen als we over een paar weken weer thuisspelen. We moeten nog drie wedstrijden en willen graag de ongeslagen status behouden”.

Forza Almere promoveert nu naar de vierde klasse. Struijkenkamp: “We zijn al bezig met wat versterkingen. Ik hoop dat sommige spelers het nu aantrekkelijker vinden om voor ons te spelen. Ik kijk er nu al naar uit en hoop dat we in de poule komen bij stadsgenoot AS’80”.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)