FOTOREPORTAGE: Clubhuis Swift compleet afgebroken

Het clubgebouw van zaterdag eerste en zondag vierdeklasser Swift is niet meer. Afgelopen vrijdag werd begonnen met de sloop van het gebouw aan het Olympiaplein. Morgen (vrijdag) zullen de sloopwerkzaamheden worden afgrond. Vanaf maandag zal er dan begonnen worden aan de bouw van een nieuw onderkomen.

Dick van Doesburg, verantwoordelijk voor de nieuwbouw en het onderhoud van de accommodatie: “Binnen een week is inderdaad alles weg. Een heel raar gezicht.  We hebben nu op het asfaltveld portocabins staan. Daar kan iedereen zich verkleden en hebben we een gezellige kantine weten te maken.”

club weg Swidt vanaf veld

Volgende week zaterdag, 31 mei, speelt het eerste zaterdagelftal thuis tegen Delta Sport. Winst zal promotie naar de hoofdklasse betekenen. Van Doesburg: “Die dag hebben we ook de afsluiting van ons seizoen met het ‘halve veldjes’ toernooi. Gisteren hebben we alles nog een goed doorgenomen, maar we kunnen iedereen keurig ontvangen.. Dat komt helemaal in orde.”

Vanaf aanstaande maandag zal er dan begonnen worden met de nieuwbouw. Van Doesburg: “ Ik verwacht dat ze in december klaar zullen zijn. Dat gaat helaas dus nog wel even duren.”

zand swift

Swift met fietsen

Swift clubgebouw weg

2

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)