FOTOVERSLAG: De Meer deelt gevoelige tik uit aan RKAVIC

In de zaterdag derde klasse B heeft De Meer met 1-3 gewonnen van RKAVIC. In Amstelveen opende De Meer al vroeg de score. Na een ruststand van 1-2 werd het uiteindelijk 1-3. Onze fotograaf Karel Stevens volgde de wedstrijd door zijn lens.

De Meer kwam al na twee minuten op voorsprong door een doelpunt van Ton Scherpenhuizen. Na iets meer dan een kwartier zorgde Bart Zoet voor de gelijkmaker (1-1) maar daar kon RKAVIC, de ploeg van Maurice Kuijper niet lang van genieten. Twee minuten later zorgde Felix Gerritsen voor de 1-2. Na rust bepaalde zorgde Gerritsen met zijn tweede treffer vanuit een vrije trap voor de1-3 eindstand.