FOTOVERSLAG: De Meer onderuit tegen Olympia Haarlem

Zondag derdeklasser De Meer is er afgelopen weekend niet in geslaagd zich te plaatsen voor de knock-out fase van de districtsbeker. De ploeg van Donavan van Dam verloor op eigen veld met 2-3 van Olympia Haarlem. Onze fotograaf Mario Wormhoudt zat langs de lijn en maakte een fotoverslag.

De Meer Olympia 1

De Meer Olympia 7

De Meer heeft in zijn thuiswedstrijd tegen Olympia Haarlem een zeker lijkende overwinning in de laatste vijf minuten uit handen gegeven. De mannen van trainer Donovan van Dam speelden in de eerste helft matig tot slecht. Een schot op de lat van De Meer was het enige hoogtepunt. Ook de tegenstander uit Haarlem kon het verschil niet maken en een 0-0 rust was dan ook een logisch gevolg.

De Meer Olympia 2

De Meer Olympia 3

In de tweede helft werd er door De Meer beter gecombineerd en dat leidde al snel tot een 1-0 voorsprong door Ruben Peugen. Zeven minuten werd de gelijkmaker gescoord. In de 60ste minuut scoorde Kris Zwaga de 2-1 en niets leek een zege in de weg te liggen. In de 84ste minuut echter scoorde Olympia opnieuw en De Meer was van slag. In de 90ste minuut werd de winnende treffer gescoord. In de blessuretijd drong De Meer nog wel aan, maar de overtuiging en de precisie ontbraken.