AFC heeft de doelstelling van dit seizoen behaald. Één wedstrijd voor het einde is een plek bij de eerste zeven een feit. Foto Jos Spitteler

FOX Sports zendt AFC-Koninklijke HFC live uit

De Noord-Hollandse derby tussen AFC en Koninklijke HFC in de Tweede Divisie wordt live uitgezonden op FOX Sports. De zender heeft de programmering voor de eerste vier speelronden bekend gemaakt, met op zondag 4 september de derby tussen de twee zondagclubs.

Een maand geleden werd al bekend dat de uitzendrechten van de Tweede Divisie naar FOX Sports zouden gaan. Lokale en regionale partijen hebben nu niet meer de mogelijkheid om wedstrijden vast te leggen en deze beelden zijn exclusief te zijn bij FOX Sports. Per speelronde wordt minstens één wedstrijd uit de Tweede Divisie live uitgezonden. Deze wedstrijden worden altijd op zaterdagmiddag om 15:30 uur gespeeld.

Vanwege het interlandweekend (3/4 september), maakt FOX een uitzondering door in dat weekend twee wedstrijden live uit te zenden. Van de eerste vier speelronden zijn de tv-wedstrijden al vastgesteld: FC Lienden – Jong Vitesse (13/08), Spakenburg – HHC Hardenberg (20/08), Excelsior Maassluis – GVVV (27/08), Katwijk – HHC Hardenberg (03/09) en AFC – Koninklijke HFC (04/09)

De wedstrijdbeelden zijn op zondag te zien op FOX Sports. Op zondagochtend is vanaf 9:30 uur een half uur durend programma ‘Tweede Divisie Highlights’, waarin alle samenvattingen van de wedstrijden van zaterdag worden uitgezonden. Op zondagavond 20:00 uur zijn alle samenvattingen van de complete speelronde te zien op de betaalzender.

Foto boven: Jos Spitteler

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
AFC