Gaat Van Lunteren als nog naar Barcelona ten koste van Wels?

De vrouwen van Ajax hebben hun laatste thuiswedstrijd van het seizoen met 5-1 gewonnen. De ploeg van de Ed Engelkes versloeg Anderlecht met 5-1. Desiree van Lunteren scoorde drie keer en maakt met nog een wedstrijd te gaan nog steeds kans om naar Barcelona te gaan.

Afgelopen maanden werd Lieselotte Wels gekroond tot BvCM Topscorer van het seizoen. Uit handen van Andre Groot, directeur van BvCM. Ontving zij een cheque voor twee personen naar Barcelona. Er is echter nog kans dat die prijs naar Desiree van Lunteren gaat. De speelster van Ajax scoorde drie keer tegen Anderlecht.

Schermafbeelding 2014-05-31 om 11.04.46

Zij bracht haar totaal daar mee op twaalf doelpunten. Wels heeft er veertien gemaakt. Met nog een wedstrijd te gaan (aanstaande vrijdag uit tegen Gent). Zou zij Wels dus nog kunnen inhalen of op gelijke hoogte kunnen komen. Bij gelijk eindigen geeft het aantal gescoorde doelpunten in een wedstrijd de doorslag. Net als bij de mannen blijft het dus spannend tot de laatste speeldag.

De overige doelpunten bij Ajax werden gemaakt door Eshely Bakker en Mandy Versteegt. De stand op de BvCM Topscorer pagina wordt aanstaande dinsdag bijgewerkt.

Klijk voor alle uitslagen , de stand en het programma op de klassenpagina van de BeNe League

Foto’s Ajax.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)