Gala in Escape belooft veel moois

Maandag 27 mei is het zo ver. Dan zal in Escape het eerste gala van Het Amsterdamsche Voetbal worden gehouden. Maar hoe ziet de avond er uit? Optredens, show, muziek, prijzen moeten er voor zorgen dat het een waardige afsluiting van het seizoen zal worden.

Om 20:00 uur zullen de deuren van Escape open gaan. DJ Maria zal u met haar relaxte muziek vast in de stemming brengen en toewerken naar de opening van het gala. Iedereen wordt verzocht om ruim op tijd aanwezig te zijn.

Om 21:00 uur zal operazanger Kees Taal (zie foto onder) het gala officieel openen met een ode aan Het Amsterdamsche Voetbal. De Nederlandse Pavarotti zal met zijn stem iedereen ontroeren terwijl op een groot scherm een mooie compilatie is te zien van het afgelopen seizoen.

Operazanger Kees Taal zal een ode brengen aan het Amsterdamse Amateurvoetbal

Mathijs Groenewoud en playmate of the World Zimra Geurts zullen u vervolgens door de avond hun leiden tijdens het uitreiken van de prijzen. Achtereenvolgens zullen de ‘talent van het jaar’, ‘coach van het jaar’, de BvCM topscorer en de ‘speler van het jaar’ bekend worden gemaakt. De winnaars zullen hun prijs overhandigd krijgen door een prominent uit de voetbalwereld.

Playmate of the World Zimra Geurts zap als co-host aanwezig zijn
Playmate of the World Zimra Geurts zap als co-host aanwezig zijn

Tijdens het uitreiken van de prijzen zullen ook de kampioenen uit onze regio in het zonnetje worden gezet door de gemeente Amsterdam. Een video compilatie van alle kampioenen zal dit gedeelte introduceren.

DDF Crew trad inmiddels al in meer dan 35 landen op en wonnen in 2012 Holland's Got Talent
DDF Crew trad inmiddels al in meer dan 35 landen op en wonnen in 2012 Holland’s Got Talent

Nadat het talent en de coach van het jaar bekend zijn zal de DDF Crew een spectaculair optreden verzorgen. De winnaar van Holland’s Got Talent 2012 zal een spetterende roapskipping show neerzetten. De DDF crew reist inmiddels de hele wereld over met hun show. Zo waren ze ondermeer de finale act van het Russisch Staatscircus en traden ze op tijdens de opening van het formule 1 circuit in Abu Dhabi.

Na het officiële gedeelte is het tijd om te feesten. De Amsterdamse zanger John Keijer zal het Amsterdamse sfeertje in Escape brengen. De oud voetballer van DWV , Schellingwoude en JOS Watergraafsmeer weet precies wat de voetballers willen horen en is ook regelmatig in de voetbalkantines te vinden.

Foto Roland J. Reinders: Playmate Mai-Lan zal zorgen dat het dak er af gaat in Escape
Foto Roland J. Reinders: Playmate Mai-Lan zal zorgen dat het dak er af gaat in Escape

Playmate en DJ Mai-Lan zal daarna het stokje over nemen en zorgen dat de voetjes van de vloer kunnen. De bekende DJ Sem Vox  zal de avond afsluiten.

Kaartjes voor het gala zijn nog te bestellen via kaartverkoop@hetamsterdamschevoetbal.nl of via  een e-ticket op de website. Indien er nog kaarten zijn dan zal de kassa van Escape maandagavond ook open zijn.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)