Home / Algemeen / Geen periodetitel voor De Meer na nederlaag tegen Laren’99

Geen periodetitel voor De Meer na nederlaag tegen Laren’99

In de zondag derde klasse D is De Meer er niet in geslaagde de tweede periode te veroveren. De ploeg van Carlos Alarcon Vidal was kansloos in en tegen Laren. Het werd 3-0 voor de ploeg uit het Gooi.

Vanaf het begin zit Laren’99 in de wedstrijd en al in de tweede minuut is er een aanval over de linkerkant en schiet Rik Hoofd buiten bereik van keeper Willem Meering op de paal. Laren’99 is in het begin de bovenliggende partij en de volgende kans volgt reeds in de 4e minuut, ditmaal weet Willem Meering redding te brengen. De Meer komt nog niet in de wedstrijd en rond de 10e minuut komt er een strakke voorzet van rechts en schiet Rik Hoofd de bal van vijf meter net naast het doel van De Meer. Hierna golft het spel meer op en neer, maar Laren’99 komt na een half uur op voorsprong als Rik Hoofd in de rebound een vrije trap tegen de touwen schiet 1-0. De Meer krijgt niet veel kansen, maar Thomas Gesink neemt in de 35e minuut de bal op 20 meter van het Larense doel in een keer op zijn slof, maar zijn bal gaat net over het doel van Laren. Wanneer de goed leidende scheidsrechter voor de rust fluit heeft Laren’99 een 1-0 voorsprong.

Laren - De Meer D

De Meer komt goed uit de kleedkamer en in de eerste minuut na rust schiet Stibbe de bal van twintig meter goed in, maar kan de keeper van Laren’99 de bal uit de hoek te boksen, in de daarop volgende voorzet gaat de omhaal van Thomas Gesink naast het doel van Laren. Laren raakt hierdoor niet van slag en in de 48e minuut weet Rik Hoofd de bal bij de eerste paal binnen te schieten 2-0. De Meer krijgt nu weinig kansen meer al ziet Dennis Mulder zijn schot via de verdediging van Laren net over het doel van Laren gaan. In de tachtigste minuut is er weer een kans voor Laren, maar nu weet Willem Meering de bal naast te tikken. De Meer blijft het proberen en weer is het Thomas Gesink die een schot loslaat op het doel van Laren en weet de keeper van Laren’99 de bal te keren. Na enkele kansen over en weer, weet Laren’99 via Joey Franken ook nog de 3-0 eindstand op het bord te schieten.

Laren - De Meer B

Dit betekent dat De Meer de tweede periode gedag kan zeggen en ook op de ranglijst naar de tiende plaats afzakt en zal toch nog een paar puntjes bij elkaar moeten sprokkelen in de laatste zeven wedstrijden en dat moet zeker lukken als de zeven geblesseerde spelers een voor een terugkeren in het basiselftal.
Kijk voor alle uitslagen, de stand en het programma op de klassenpagina van zondag 3D.

Verslag en foto’s Peter van Rossum

Send this to a friend