Geen winnaar in HAV Poule dus jackpot op 150 euro

De uitslagen van afgelopen weekend waren niet makkelijk te voorspellen. Toch waren er twee deelnemers die dicht in de buurt van de jackpot kwamen met vijf goed voorspelde wedstrijden. Voldoende voor de jackpot is dat natuurlijk niet. Met dan aan Nederbet groeit de jackpot naar 150 euro.

Perrie Pater uit Almere ging de mist in bij het gelijkspel tussen Pancratius en Hoofddorp. Hij dacht dat Pancratius wel zou winnen. Andre Hoogland uit Zwanenburg had er ook vijf goed, maar hij zag OFC winnen van JOS waar hij dacht aan een zege voor de Amsterdammers.

Komend weekend mag iedereen het weer proberen. We hebben weer zes mooie wedstrijden voor u uitgezocht met onder ander twee derby’s in Amsterdam-Noord en uiteraard de derby Chabab – OFC en de het duel uit de Topklasse zaterdag tussen Ajax en IJsselmeervogels.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina

Voorbeeld: pietje53 1-1-x-2-1-2

Veel succes allemaal met de nieuwe HAV Poule . De wedstrijden voor het weekend van 1 en 2 november zijn de volgende:

Schermafbeelding 2014-10-27 om 13.09.10

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!