Geen winnaar HAV Poule, Jackpot stijgt naar 150 euro

Doordat de HAV-poule vorige speelronde niet is gevallen is de jackpot weer gestegen naar 150 euro. Voor komend weekend hebben we weer zes belangrijke wedstrijden geselecteerd: drie op zaterdag en drie op zondag.

We beginnen zaterdag met de wedstrijd tussen Topklassers Ajax en Barendrecht. Hoewel het verschil op de ranglijst tussen beide teams groot is een verassing niet onmogelijk. Ajax strijd voor zijn laatste kans op overleving en voor Barendrecht is de laatste overwinning alweer een tijdje geleden.

In de eerste klasse hebben we het duel tussen HVC’10 en koploper Swift. Swift moet winnen en is maar de vraag of de Amsterdammers hun favorietenrol tegen een op revanche gebrand HVC kunnen waarmaken. De derde en laatste zaterdagwedstrijd is het duel tussen Taba en De Meer. De twee clubs liggen op steenworp afstand van elkaar en beide ploegen hebben nog iets gemeen en dat is dat ze dit jaar niet al teveel punten bij elkaar hebben gesprokkeld. Beide teams zullen aan het einde van het seizoen waarschijnlijk degraderen en daarom word er een spannend duel verwacht. Taba won dit seizoen pas een wedstrijd en dat was, u raad het al, tegen De Meer.

Op zondag staat de competitiekraker tussen Vlissingen en De Dijk op het programma. Beide ploegen zijn in een nek-aan-nek race verwikkeld in de strijd om het kampioenschap en dus zullen ze er alles aan doen om een overwinning over de streep te trekken. Bij AFC gaat het de laatste weken weer beter. De Amsterdammers verspeelde aan het begin van het seizoen veel punten maar de ploeg van Stanley Menzo weet de laatste weken steeds meer punten te pakken.

Zeeburgia liet zondag dure punten liggen tegen Buiksloot en zag achtervolger Pancratius weer dichterbij komen. Tegen Weesp zullen de Amsterdammers er dus alles aan doen om dit keer wel een overwinning uit het vuur te slepen maar in de eerdere ontmoeting tussen beide teams kwam Zeeburgia ook niet verder dan een 1-1 gelijkspel.

De jackpot staat nu op

150,00

Schermafbeelding 2015-04-14 om 15.06.37

Meedoen is eenvoudig. Maak een account, via deze link, aan op Nederbet en meld je gratis aan! Vervolgens kun je op onze Facebookpagina (of in de Facebookgroep) je voorspelling achterlaten. Vermeld daarbij je Nederbet username. Als je niet over Facebook beschikt kun je je voorspelling mailen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl

Voorbeeld: pietje53:  1-1-x-1-2-x

*Mocht je de jackpot (of een gedeelte) winnen dan wordt het bedrag overgemaakt op je Nederbet account. Het bedrag is direct van jou maar je kan het pas opnemen als je minimaal zes (6) keer gespeeld hebt met een minimale quote van twee (2) op een rijtje of een losse wedstrijd.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!