Home / Algemeen / Geen zesde winst op rij voor AFC

Geen zesde winst op rij voor AFC

AFC heeft vanmiddag op Sportpark Goed Genoeg niet de zesde overwinning op rij kunnen boeken. In een zeer matig duel werd het tegen VVS uit Noordwijkerhout 0-0. Chabab verloor met 2-1 van en bij HBS.

Je staat in de onderste regionen, je moet uit naar een ploeg die 5 keer op rij de winst heeft gehaald, dus je gaat spelen met 5 man op het middenveld en 1 diepe spits. Je hebt 5 keer gewonnen, mist de aanjagers Jansen en Joshua Patrick, beiden met knieblessure, dus je speelt met 2 spitsen. Als dan de spelers van AFC ook nog besluiten de wedstrijd op 80 procent inzet te beginnen, dan krijg je een wedstrijd die het aanzien niet waard is.

Op een overvol middenveld was het een gigantisch foutenfestival deze middag. Zelden zag je een van beide ploegen de bal langer dan 2 combinaties in eigen ploeg houden. Veel klutsballen, vaak lange ballen die niet aankwamen, kleine overtredingen en nagenoeg geen enkele bal tussen de palen gericht.

Kortom beide keepers hoefden deze middag niet gestrekt, daar ongeveer alle doelpogingen van beide partijen geen enkel gevaar opleverden. Eigenlijk had VVSB over de gehele wedstrijd gezien nog de beste mogelijkheden maar ook AFC had de wedstrijd met een verdwaalde poging kunnen beslissen.

De terechte uitslag is 0-0. Voor VVSB een belangrijk punt om als nieuwkomer in de Topklasse zich te handhaven. Voor AFC een gemiste kans op de derde plaats en een beschamende optreden voor het toch in redelijk getale opgekomen publiek.

Een wedstrijd om snel te vergeten. Volgende week gaat AFC op bezoek bij het de laatste weken goed presterende De Treffers in Groesbeek.

Chabab blijft de laatste plaats op de ranglijst delen met SWZ Sneek. De ploeg van Alami Ahannach verloor met 2-1 van en bij HBS. Na een 2-0 achterstand maakte Chelton Linger nog wel de 2-1 maar verder kwamen de Amsterdammers niet. Volgende week speelt Chabab thuis tegen JVC Cuijck.

Send this to a friend