Geen zomerstop voor scheidsrechters

Terwijl veel voetballers genieten van de zomerstop en bij veel verenigingen de ballen, pilonnen en hesjes zijn opgeborgen in het materiaalhok is er één vereniging waar de gehele zomer wordt doorgetraind: SVA ofwel Scheidsrechters Vereniging Amsterdam.

Buiten de geplande vakanties om werken de leden van deze 90-jarige vereniging zich ieder dinsdag- en donderdagavond vanaf 20.00 uur onder leiding van deskundige trainers in het zweet om in goede conditie te blijven en daarmee fit aan de start van het nieuwe seizoen te verschijnen. Op dinsdagavond leidt Rob Velder de trainingen op de kunstgrasvelden aan het Voorlandpad en op donderdagavond staat Jan Laarman voor de groep. Diverse loopvormen passeren de revue waardoor de arbiters aan zowel conditie, loopvermogen als sprintsnelheid werken. Uiteraard is er ruimte voor een dolletje en na afloop kan er een balletje getrapt worden.

SVA - Trainingsgroep 18 juli 2013

De trainingsvormen zijn geschikt voor iedere scheidsrechter, van jong tot oud en ongeacht het niveau waarop je actief bent. Dat de Scheidsrechters Vereniging Amsterdam niet louter op voetbalscheidsrechters is gericht bewijzen wekelijks enkele arbiters uit het hockey die met de groep meetrainen. Kortom, ben je voetbalscheidsrechter en wil je deze zomer in een plezierige omgeving werken aan je conditie, loopvermogen en sprintsnelheid schroom dat niet om een keer te komen.

De SVA is gehuisvest op sportpark ‘Voorland’, alwaar de vereniging de beschikking hebben over een eigen clubhuis met een goede kleedaccomodatie en een gezellige bar. Meer informatie en contactgegevens staan op de website (www.sva-amsterdam.nl). Uiteraard kan ook met één van de bestuursleden contact op worden om meer te weten te komen over onze vereniging.

Op de foto de trainingsgroep van donderdag 18 juli 2013 met als vierde van links betaald voetbalscheidsrechter Tom Koekoek en rechts van hem trainer Jan Laarman.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)