Home / Algemeen / Gelijkspel voor De Meer tegen Theole

Gelijkspel voor De Meer tegen Theole

Zondagmiddag kreeg De Meer Theole op bezoek. Vorig seizoen werd deze wedstrijd ook gespeeld en wonnen de Amsterdammers met 3-0. Deze editie had de ploeg van Stan Bijl het lastiger en moest het uiteindelijk genoegen nemen met een punt.

De Meer begon de wedstrijd goed, al werd snel duidelijk dat ook Theole zeker zijn kwaliteiten heeft met een sterk middenveld. Toch wist de thuisploeg op voorsprong te komen. Halverwege de eerste helft stond het 2-0 dankzij twee goals van Dennis Trefilov en leek niks een nieuwe zege voor De Meer in de weg te staan. De eerste goal werd al na een minuut of drie binnen gekopt, de tweede ontstond na een fraaie solo.

Maar in de tweede helft kreeg De Meer het steeds lastiger en ontstonden er ruimtes voor de bezoekers uit Tiel. Nadat doelman Dion Boonstra een speler van Theole vloerde kreeg hij geel en ging de bal op de stip en Eftal Elmas benutte de penalty: 2-1. Daarna drukte Theole door en wist het ongeveer een kwartier voor tijd de 2-2 te maken, wederom via Elmas. In de slotfase kregen beide ploegen kansen op de zege, maar 2-2 bleef de (terechte) eindstand.

“Ik verwijt mezelf vooral dat we de tweede helft niet wat dichter bij elkaar zijn gaan spelen en wat lager op het veld. We hadden puur op resultaat moeten gaan spelen en dat neem ik mezelf kwalijk. Bij winst hadden we vandaag echt goede zaken gedaan. De jongens hebben in ieder geval keihard gewerkt vandaag”, aldus Stan Bijl na afloop.

IVV was de enige ploeg die net als De Meer op 6 punten stond na 2 duels. Ook de Landsmeerders speelden zondagmiddag echter gelijk, waardoor De Meer zelfs twee punten los had kunnen komen, maar dat zat er dus niet in. Volgende week staat een bezoek aan RODA ’23 op het programma. De ploeg van Bnar Toofeek was dit weekend vrij.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b 

Ook IVV weet niet te winnen van stug VVIJ

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)