Home / Zondag 2b / Ook IVV weet niet te winnen van stug VVIJ
Edwin Keizer

Ook IVV weet niet te winnen van stug VVIJ

Tegen VVIJ heeft IVV zondagmiddag het eerste puntverlies in de competitie geleden. Het werd tegen de ploeg uit IJsselstein 1-1.

VVIJ bleek dit seizoen al een lastige, stugge tegenstander te zijn en dat eerwaarde ook IVV nu. De ploeg van Edwin Keizer werd in de beginfase flink onder druk gezet, maar wist naar mate de eerste helft vorderde de controle terug te krijgen. Het kreeg ook een aantal kansen, maar het waren toch de bezoekers die op voorsprong kwamen. Op slag van rust werd een corner binnengewerkt en zocht IVV met een achterstand de kleedkamer op.

In de tweede helft moest IVV dus in de achtervolging en halverwege de tweede helft kwam het op gelijke hoogte. Een corner van Roy Bussman werd door Dylan van Os, die alweer zijn vijfde goal van het seizoen maakte, binnen gekopt. Beide ploegen kregen daarna kansen om de wedstrijd naar zich toe te trekken, maar er werd niet meer gescoord in Landsmeer.

Overigens krijgt het duel mogelijk nog een staartje: VVIJ wisselde namelijk op vier momenten, terwijl er maar drie wisselmomenten zijn toegestaan. De scheidsrechter zag dat over het hoofd, maar diverse toeschouwers waren alert. Wat de gevolgen voor VVIJ zullen zijn, zal door de KNVB besloten worden.

IVV blijft met dit resultaat in ieder geval gedeeld koploper, ook De Meer speelde gelijk. Zondag treft IVV PVCV, dat zondag een curieuze 0-10 zege boekte bij Nieuw Utrecht.

Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in Zondag 2b

Archieffoto: Annelies Schreuder

Gelijkspel voor De Meer tegen Theole

 

Pre-order de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
IVV