Gelijkspel voor WV-HEDW tegen Berkum

Na de zure nederlaag van vorige week tegen Swift heeft WV-HEDW in het thuisduel met Berkum weer een punt weten te pakken. Hoogstaand was het duel niet.

In de eerste helft wisten beide ploegen weinig te creëren, het duel speelde zich vooral af op het middenveld. WV-HEDW was iets meer aan de bal, maar dat leverde niet direct kansen op. Zodoende werd met een 0-0 stand de kleedkamer weer opgezocht.

Met ongeveer een uur op de klok opende WV-HEDW via Mick van Moerkerk de score. Maar het was ook al heel snel weer 1-1. Lars Miedema zette de gelijkmaker op het scorebord op aangeven van Chris van der Meulen. Op driekwart van de wedstrijd waren er even zorgen of het duel wel uitgespeeld kon worden. Assistent-scheidsrechter Sezgin Degirmenci raakte geblesseerd en kon niet verder. Dennis Nijsen werd snel bereid gevonden om de vlag over te nemen en zo kon het duel gelukkig weer hervat worden.

In de slotfase voerde WV-HEDW de druk op het vijandelijke doel nog wat op, maar echt aanspraak maken op de overwinning deed het niet. Zo bleef het dus 1-1. Na de derbynederlaag van vorige week was het voor WV prettig om weer een punt bij te kunnen schrijven. Volgende week reist het af naar Aalten, waar het duel met AZSV op het programma staat. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)