Gelijkspel voor WV-HEDW tegen Flevo Boys

In de Vierde Divisie Zaterdag B was WV-HEDW bezig aan een sterke reeks. Dankzij drie zeges op rij was het opgeklommen naar het linkerrijtje. Tegen Flevo Boys lukte het niet om daar een vierde zege aan toe te voegen, maar er wel wel een punt gepakt: 2-2.

Na een kwartier was het Aran Nijboer die de bezoekers uit Emmeloord op voorsprong zette, op aangeven van Yander Zandbergen. Een paar minuten later zorgde Ashraf Azzouz uit een vrije trap van net buiten het strafschopgebied voor de gelijkmaker. Het lukte de Amsterdammers vervolgens ook om de voorsprong te pakken. Sureyo Macrander schoot WV van afstand op fraaie wijze op 2-1. Dat was ook de ruststand.

Vlak na rust was Tim Correia dicht bij de 3-1, maar hij stuitte op Matyas van Zorge. Naar mate de tweede helft vorderde, kwam WV-HEDW echter steeds meer onder druk te staan. Met inmiddels Sven van Es in de goal in plaats van Dion Thomas, zagen de Amsterdammers hoe de kopal van Marc Reussing de lat raakte en even later alsnog de 2-2 maakte via Thomas Potters. Een paar minuten na de gelijkmaker kregen de bezoekers ook nog eens een penalty, na een overtreding op Potters, maar die werd knap gestopt door Van Es.

Volgende week de laatste wedstrijd van de eerste seizoenshelft, dan gaat WV-HEDW in Utrecht op bezoek bij DHSC. Bekijk hier alle uitslagen, de stand en het programma in de Vierde Divisie Zaterdag B

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)