Home / Algemeen / Germaan/De Eland kan niet stunten tegen AFC ‘34

Germaan/De Eland kan niet stunten tegen AFC ‘34

Het bekeravontuur voor zondag vierdeklasser Germaan/De Eland zit erop. De Amsterdammers konden op eigen veld niet voor een stunt zorgen tegen eersteklasser AFC ’34 en verloren met 0-4.

Al binnen vijf minuten was het verschil gemaakt. Germaan/De Eland-doelman Robin Bogert had geen antwoord op de inzet van Mohamed Ouamar, die de score voor de gasten opende. Halverwege de eerste helft werd die achterstand verdubbeld door een doelpunt van Sem Kroon uit een hoekschop. Vanaf dat moment liepen de Amsterdammers achter de feiten aan tegen AFC ’34.

Germaan/De Eland - AFC34

De Alkmaarders speelden het duel vervolgens probleemloos uit tegen de middenmoter uit de zondag vierde klasse F. Veel doelpunten vielen er echter niet op Sportpark Elzenhagen. Mede door het slechte weer hield AFC ’34 het bij vier treffers. Ali Deveci en Brian-Paul Tesselaar bepaalden de eindstand op 0-4.

Zo werd Germaan/De Eland nog enigszins gespaard door de eersteklasser. De nederlaag maakte wel een eind aan het bekeravontuur van de Amsterdammers, die ze tot de tweede knock-outronde bracht. In de eerste ronde werd mede-vierdeklasser DSS nog na strafschoppen uitgeschakeld. Germaan/De Eland hervat volgende week de competitie tegen Geinburgia.

Met dank aan Noord-Hollands Dagblad

Send this to a friend