Gerrie Breugem en De Meteoor vol vertrouwen voor derby tegen IVV

De Meteoor draait als promovendus een fantastisch seizoen. Met een gedeelde koppositie doet de ploeg van Gerrie Breugem vol mee voor het kampioenschap en zijn zij de verrassing in zondag 3B. Zondag staat de derby tussen De Meteoor en IVV op het programma, een cruciale wedstrijd in de strijd om de bovenste plekken en een duel uit de HAV Poule.

De Meteoor trainer Gerrie Breugem is enthousiast over het duel tegen IVV. Breughem: “ De verwachtingen over de wedstrijd van zondag zijn hoog. Het duel leeft enorm in de regio, dit soort derby’s zijn echt de krenten uit de pap. Het heenduel in Landsmeer was fantastisch en wonnen we met 2-3, aankomende zondag hopen we natuurlijk weer een goed resultaat neer te zetten.”

De oefenmeester ziet het duel van zondag met vertrouwen tegemoet. Breugem: “ Hun trainer (Adri Looijen) mag zijn elftal dan wel in de underdog positie manoeuvreren, ik denk echter dat IVV iets meer kwaliteit heeft en vooral voorin erg sterk is. Maar wij zijn in vorm en boeken vooral thuis zeer goede resultaten. Zo wonnen we acht van de negen thuiswedstrijden. We hebben dan ook  veel vertrouwen in een goed resultaat aankomende zondag.”

De promovendus is dit seizoen in 3B de verrassing. Met een gedeelde eerste plaats doet de ploeg van Gerrie Breugem nog vol mee voor het kampioenschap. Breughem: “Wij staan er inderdaad goed voor en gaan vol voor de titel. Wij willen dit seizoen heel graag kampioen worden. Mocht dit niet lukken dan hopen we aan de nacompetitie mee te doen. We draaien een prachtig seizoen, het zou wel heel zuur zijn als we uiteindelijk met lege handen komen te staan.”

Gerrie Breugem ziet zijn ploeg uiteraard winnen van IVV. WVHEDW en Chabab zakken volgens de oefenmeester verder weg en Breughem ziet JOS zondag dichter bij de titel komen. Weet je het beter? Speel dan gratis mee in de HAV Poule. Laat je voorspelling achter als reactie op dit bericht. Het enige dat je nodig hebt is een username. Die maak je hier gratis aan. Veel succes

Breugem

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)