Home / slideshow / Getalenteerde voetballers gezocht voor speelfilm Ibracadabra
Zlatan Ibrahimovic

Getalenteerde voetballers gezocht voor speelfilm Ibracadabra

Wordt het tijd dat het wereldtoneel eens kennismaakt met jouw voetbaltalenten? En is het nog altijd jouw droom om ooit op het witte doek te verschijnen? Dan is de oproep van Keplerfilm wellicht wat voor jou.

Voor de verfilming van het succesvolle boek Ibracadabra, dat over het turbulente leven gaat van Zlatan Ibrahimovic, is het bedrijf hard op zoek naar mannen tussen de 18 en 32 jaar oud die over een goed balgevoel beschikken en op 19/20 december, 16 en/of 17 januari en 23 t/m 28 januari beschikbaar zijn. Voor de opnames worden twee teams samengesteld, namelijk Ajax en NAC Breda, die in (of in de buurt van) Amsterdam de wedstrijd nabootsen. Mocht je toegelaten worden tot de speelfilm, dan kom je afhankelijk van je kwaliteiten in een van deze twee teams terecht.

Om de kijker van de film zoveel mogelijk mee te nemen in het seizoen van 2004/2005, toen Ibrahimvic na een geweldige slalom langs zes tegenstanders scoorde, kijkt het bedrijf bij de toewijzing van de teams eveneens naar etniciteit, lengte en haarstijl. Heb je interesse? Dan kan je je op de website aanmelden, zodat je op 19 of 20 december jezelf kunt bewijzen. De definitieve spelers krijgen overigens een vergoeding voor hun deelname, afhankelijk van hun rol.

Foto: Orange Pictures

Bestel de Kampioensspecial 2021/2022 voor slechts €6,99

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
Send this to a friend