Home / Algemeen / Geuzen Middenmeer nog steeds op zoek naar voorzitter

Geuzen Middenmeer nog steeds op zoek naar voorzitter

Geuzen Middenmeer heeft een vacature openstaan voor de functie voorzitter. Dat betekent niet dat de Amsterdamse voetbalclub stuurloos is. Odie Strüwer is momenteel de interim voorzitter, nadat de vorige voorzitter in januari de handdoek in de ring gooide. Daarnaast is hij de jeugdvoorzitter.

De situatie zoals die nu is, is een tussenoplossing al sluit Strüwer niet uit dat hij zich volledig gaat richten op het voorzitterschap. Strüwer: ”Dat zou ik zeker willen doen, maar dat moet niet ten kosten gaan van de jeugd, die moet ook opgevangen worden. Dit in goede harmonie met het bestuur.”

Het gaat goed met de club. Bij de vierdeklasser kijkt iedereen al reikhalzend uit naar het 100-jarig bestaan van Geuzen Middenmeer, wat voortkomt uit de fusie tussen C.S.V., De Geuzen en a.s.v. Middenmeer. Het zogeheten vijfjarenplan is daarop aangepast. Met dit beleidsplan wil de club haar leden meer invloed laten uitoefenen op de beslissingen van het bestuur.

De club wil stabiliteit uitstralen, maar de prestaties van de eerste selectieteams zijn niet om over naar huis te schrijven. Geuzen Middenmeer heeft ambities al is het wel realistisch dat het niet kan meekomen met de grote jongens zoals buurman Zeeburgia. Strüwer: ”Wij hebben ook zeker gekeken hoe we de prestaties kunnen bevorderen. Er is een -23 elftal opgezet om de stap naar het eerste elftal te verkleinen. Al verwacht ik niet dat er gelijk promotie afgedwongen wordt.

Er is vooral gekeken hoe we de zondag 1 kunnen versterken. Het is heel moeilijk om de beste jongens te kunnen behouden, omdat die worden weggekaapt. We kijken goed rond en houden onze ogen open voor eventueele versterkingen tussenzitten. Toch willen wij vooral gezelligheid uitstralen en staat de maatschappelijke functie hoog in het vaandel”, besluit hij.

Verslag Mirko de Lange

 

 

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)