Geuzen Middenmeer trekt perfecte start door in Ilpendam

Geuzen Middenmeer kent een perfecte competitiestart in de zondag vierde klasse E. In Ilpendam won de ploeg van Carlos Alarcon Vidal met 0-2 en staat hierdoor met negen punten uit de eerste drie wedstrijden foutloos bovenaan.

Ilpendam begon sterk aan de wedstrijd, verscheen in de openingsfase meerdere keren voor het Amsterdamse doel, maar geheel tegen de verwachting in openden de bezoekers de score. Ian van der Velde tekende uit een standaardsituatie voor de 0-1. De thuisploeg leek vervolgens snel terug te slaan, alleen werd een gelijkmaker afgekeurd wegens buitenspel.

Ook na de rust kwam de ploeg van Remco Sint sterker uit de kleedkamer dan Geuzen Middenmeer. Toch wisten de Amsterdammers opnieuw te scoren, wederom via Van der Velde. Hij rondde goed af na een slimme steekbal van Jonathan Neijssel: 0-2. Namens de thuisploeg was Mike Postma vervolgens twee keer dicht bij een aansluitingstreffer. Eerst mikte hij rakelings naast, daarna trof Postma de paal.

In de slotfase verzuimde Geuzen Middenmeer de genadeklap uit te delen door een strafschop te missen, maar de 0-2 zege kwam niet meer in gevaar. Met de volle buit uit de eerste drie wedstrijden delen de Amsterdammers de koppositie met Fortius, dat eveneens foutloos is. Ilpendam pakte vooralsnog slechts één punt.

Kijk hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de zondag vierde klasse E.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!