Geuzen steunt Nieuw Sloten

“Jullie zijn die moordenaarsclub” kopte Het Parool donderdag. Het zijn de woorden van mede-oprichter en bestuurslid Wim Snoek. Ook in het programma Pauw en Witteman gaf Snoek aan dat het zware tijden zijn voor de club. Leden heeft het de club nog niet gekost. Er zijn ook clubs die meeleven met Nieuw Sloten. Zoals GeuzenMiddenmeer.

Jaap van den Akker, de voorzitter van de Amsterdamse voetbalvereniging GeuzenMiddenmeer heeft het bestuur van Nieuw Sloten een brief geschreven. Daarin wenst hij de club veel sterkte en zegt hij dat de teams van Nieuw Sloten van harte welkom zijn bij zijn club. De voorzitter liet de brief ook op de website van GeuzenMiddenmeer plaatsen.

De volledige tekst luidt als volgt:

Beste collega-bestuurders,

We beseffen dat hetgeen vorige week zondag en de afgelopen week is gebeurd uw vereniging, en in het bijzonder u als bestuur, als een mokerslag moet hebben getroffen. Ongetwijfeld bent u dag en nacht bezig met de gevolgen van het diep tragische overlijden van de heer Nieuwenhuizen. Bij de zware taak die als bestuur op u rust willen we u als collega-bestuurders heel veel sterkte toewensen.

Net als bij andere verenigingen zal er binnen Nieuw Sloten nog veel gediscussieerd gaan worden over hoe de veiligheid op en rond de velden te verbeteren. Omdat we er op vertrouwen dat u als bestuursleden en velen met u in de vereniging hier volop mee bezig zijn, willen we jullie laten weten dat de teams van Nieuw Sloten van harte welkom zijn om bij ons te komen voetballen.
Misschien zal dat in de eerstkomende weken, zowel aan jullie als aan onze kant, niet zonder spanning gaan, maar iedereen is er bij gebaat hier rustig en waardig mee om te gaan.

Veel strekte gewenst bij jullie zware taak,

Namens het bestuur van GeuzenMiddenmeer,
Jaap van den Akker (voorzitter)

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)