Gezocht: de beste beschrijver amateurvoetbal

Wie schrijft onnavolgbaar over een awayday naar HBOK 3? Bij wie spat de rivaliteit tijdens de plaatselijke dorpsderby van het scherm? Wie weet van een bloedeloze 0-0 nog een spektakel op papier kan maken? Het Amsterdamsche Voetbal is samen met Voetbalmagazine Staantribune op zoek naar de ‘Beste Beschrijver Amateurvoetbal’, alias de winnaar van de enige echte Broodje Bal Award (#BBA).

Wil jij jezelf of een bewezen schrijftalent nomineren? Stuur ons dan een linkje naar een verslag dat op een clubwebsite, Facebook-pagina of forum is gepubliceerd. Of zendt het verslag als bijlage naar ons toe: info@hetamsterdamschevoetbal.nl ovv Beste Schrijver. Uit alle inzendingen selecteren wij de komende anderhalve week een Top-3 die door gaat naar de volgende ronde.

Deze Top-3 bezoekt in het weekend van 8/9 april namens Het Amsterdamsche Voetbal een wedstrijd in de regio en schrijven een verslag dat op onze website wordt gepubliceerd. Vervolgens bepaalt een publieksstemming wie namens Het Amsterdamsche Voetbal meedingt naar de landelijke titel en een verslag in voetbalmagazine Staantribune. De uitreiking van de Broodje Bal Award vindt plaats op zaterdag 25 mei op de Staantribune Ledendag in Spartastadion Het Kasteel.

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)