Half schokeffect Beursbengels

Beursbengels heeft in de zaterdag tweede klasse B een punt over gehouden aan de ontmoetingen met Zevenhoven. Zonder de donderdag ontslagen trainer Guido Mulder werd het 1-1.

Voorzitter Han Vermeulen zat op de bank en de opstelling werd vooraf door een aantal spelers gemaakt. Vanaf maandag neemt Ronald van de Meent de taken van Mulder over. Meer dan een punt zat er voor de Amsterdammers niet in. Tien minuten voor rust kwam Beursbengels op voorsprong door een doelpunt van Zion Linger. Voor het rustsignaal werd het echter nog 1-1. Aanvaller Dennis Gerritsen: “ Het ius ene pluspunt dat we niet verloren hebben na ene hele slechte serie. Van de sneeuw hebben we geen last gehad want er was in Zevenhoven geen vlokje gevallen. Wel was het een heel hobbelig veld zodat er niet echt goed gevoetbald kon worden.”

Het was voor het eerst sinds 1994 dat Beursbengels weer aantrad in Zevenhoven. Toen werd er met 3-2 verloren (doelpunten Johan Dol en Edo Boonstoppel). Dit seizoen werd er in Amsterdam met 2-0 gewonnen door doelpunten van Linger en Geel maar een zege zat er vandaag echt niet in. Gerritsen: “ Zevenhoven heeft meer kansen gehad dan wij. Maar zoals ik al zei wij zijn blij met een punt en vanaf maandag gaan we er onder leiding van Ronald (van de Meent, red.) weer wat moois van maken.”

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)