Hansie Hansie roemt Chabab

Hans Kraaij junior, de technisch directeur van JVC Cuijck, roemt de Amsterdamse vereniging Chabab. In een interview met Amsterdam FM zegt hij denigrerende toontje van al die topklasse clubs zat te zijn. Chabab en Cuijck speelden zondag 0-0 tegen elkaar.

Voor de wedstrijd sprak Hugo Spreeuw van Amsterdam FM met Kraaij over de Amsterdamse club. Aan het rand van het veld bij de cornervlag nam de televisie presentator het op voor de moeilijke situatie waarin Chabab zit.

Kraaij: “Ik word een beetje misselijk van dat denigrerende toontje van al die topklasse clubs die gewoon met tegenzin naar Chabab komen. Chabab heeft op eigen kracht de topklasse gehaald en er zijn duizenden clubs die dat ook willen. Het zijn super aardige mensen. De ontvangst is prima met een kop koffie, cake en een gevulde koek. Met het veld is ook niets mis. Het ligt er prima bij en er staan keurig lijnen op. Helemaal niets mis mee.”

Op zijn eigen bekende manier haalde Kraaij er nog wat vergelijkingen bij. Kraaij: “Er zijn tien duizenden mensen die een moord zouden plegen om hier te mogen voetballen. Ik zei net nog tegen mijn spelers dat er mensen zijn die in een rolstoel zitten en die zouden graag vijf minuten op dit mooie veld van Chabab willen lopen. Wij mogen hier voetballen dus we komen hier met veel liefde en respect. Ik zeg dit voor de wedstrijd. We hebben nog niet veloren of gewonnen. Ik vind gewoon dat Chabab dit verdiend want deze mensen kunnen er helemaal niets aan doen. We moeten ophouden met dat gezeik naar Chabab.”

Met dank aan Hugo Spreeuw/Amsterdam FM

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)