Home / Algemeen / Hardenberg (OFC) voorlopig aan de kant door scheurtje in meniscus

Hardenberg (OFC) voorlopig aan de kant door scheurtje in meniscus

Voor Nigel Hardenberg is het seizoen voorlopig voorbij. De aanvaller van OFC heeft een scheurtje in zijn meniscus en zal de komende maanden druk bezig zijn met zijn herstel. “Ik loop er eigenlijk al sinds mei mee. In de voorbereiding speelden we een oefenwedstrijd tegen de Koninklijke HFC en na een schot schoot mijn knie op slot. Ik ben vervolgens naar de fysio gegaan en die vertelde me dat ik een scheurtje in mijn meniscus had.”

Voor de aanvaller volgt nu een lang traject van rust houden en voorzichtig weer belasten. “Als het goed is kan ik over 2,5 maand weer gaan trainen en misschien moet ik zelfs een kijkoperatie ondergaan. Ik heb eigenlijk nog nooit langdurige blessures gehad dus niet kunnen voetballen en moeten revalideren is ook nieuw voor mij.”

Hardenberg in actie voor zijn oude club FC Lisse
Hardenberg in actie voor zijn oude club FC Lisse

Hardenberg moet de komende periode zijn team dus vanaf de zijlijn aanmoedigen en daar heeft de aanvaller best moeite mee. “Het is erg vervelend dat ik nu niets voor mijn team betekenen, vooral nu het wat minder gaat met OFC. We hebben onder andere door veel nieuwe spelers moeite om de wedstrijden te winnen en het gat is nu erg groot geworden.”

Wel heeft de Hardenberg via diverse kanalen veel steunbetuigingen gehad en dat doet de aanvaller goed. “Ik heb heel veel steunbetuigingen gehad op Facebook en ook op de club zeggen ze iedere keer weer dat het jammer is dat ik niet kan spelen. Het doet me goed dat ze me niet vergeten zijn.”

Verslag: Jurgen Boegborn
Foto: Marcel van de Bos

Bestel de seizoensgids 2022/2023

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC