Home / Algemeen / Hassan Aanzi schiet OFC met drie goals langs ongeslagen Be Quick

Hassan Aanzi schiet OFC met drie goals langs ongeslagen Be Quick

OFC heeft in de Derde Divisie een eenvoudige 2-5 overwinning geboekt tegen het nog ongeslagen Be Quick 1887. In Haaren was de ploeg va Imdat Ilguy oppermachtig. Middenvelder Hassan Aanzi scoorde drie keer voor de ploeg uit Oostzaan.

De zege betekende de vijfde wedstrijd zonder nederlaag (3x winst, 2x gelijk) voor OFC. In Groningen speelde Be Quick (dat nog zonder nederlaag was) OFC volledig in de kaart. Aanzi: “Ze gaven ons zo veel ruimte en dat moet je tegen ons natuurlijk niet doen. Dan stimuleer je ons om te gaan voetballen en dat zijn nou net onze kwaliteiten.”

Nadat OFC de afwachtende fase achter zich had gelaten denderde het over Be Quick heen. Na ruim een half uur was het Nick Kramer die de score openende (0-1) en vijf minuten later tekende Aanzi voor zijn eerste treffer van de middag (0-2). Aanzi: “Die was niet zo moeilijk hoor. Het was een afvallende bal die ik simpel kon intikken.”

Nog voor rust was de wedstrijd gespeeld toen Aanzi zijn tweede maakte. Aanzi” Ik kreeg de bal van Bilal el Yacoubi en toen kon ik aan de linkerkant opstomen. Vervolgens schoot ik de bal in linker bovenhoek.”

Toen zeven minuten na rust Be Quick via een frommelgoal van Daan Driever de 1-3 maakte leek het weer even een wedstrijd te worden, maar nog voordat het uur verstreken was zorgde EL Yacoubi voor de 1-4. De wedstrijd leek een monsterscore te gaan opleveren toen Aanzi met zijn derde van de middag in de 65ste minuut de 1-5 maakte. Aanzi: “ Ik heb zelf nog twee goede kansen gehad om te scoren en mijn temgenoten ook nog wel twee. Dus dat had zeker gekund.”

Het duel eindigde uiteindelijk in 2-5 omdat Joram Smits vier minuten voor tijd Atam Koroglu nog wist te passeren. Door de zege klimt OFC naar gedeelde derde plaats. Volgende week gaat het op bezoek bij Quick’20 die eveneens zestien punten hebben na acht duels.

Klik hier voor alle uitslagen, de stand en het programma van de Derde Divisie zondag

Foto RTV Noord/Henk Elderman

Bestel de seizoensgids nu voor slechts €9,99!

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)
OFC
Send this to a friend