Hassan Azoum nieuwe trainer van RKAVIC

Zaterdag derde klasser RKAVIC heeft Hassan Azoum aangesteld als hoofdtrainer voor het komende seizoen. Azoum is op dit moment werkzaam voor HCSC uit Den Helder, dat ook in de zaterdag derde klasse uitkomt.

De 46-jarige Azoum is geen onbekende in de regio Amsterdam. Zo leidde hij het eerste elftal van AMVJ van de vierde naar de tweede klasse. Verder was hij onder andere assistent bij Turkiyemspör en Noordwijk. Bij HCSC besloot men zijn contract niet te verlengen, waardoor hij na een seizoen alweer terugkeert in de hoofdstad.

Oud eerste elftal speler Thomas Brinkhof is nu bestuurslid technische zaken
Oud eerste elftal speler Thomas Brinkhof is nu bestuurslid technische zaken

Bestuurslid technische zaken van RKAVIC, Thomas Brinkhof, is erg blij met de komst van Azoum. Brinkhof: ‘Hassan heeft een verleden bij RKAVIC en met deze wetenschap heb ik hem benaderd voor het trainerschap van onze selectie. Na een aantal prettige gesprekken met Hassan zijn wij eruit gekomen. Wij willen graag binnen twee jaar terug naar de tweede klasse. Zeker met in het achterhoofd dat RKAVIC volgend seizoen haar 100 jarige bestaan zal vieren, zal de selectie een flinke boost krijgen om vriend en vijand op een positieve manier te verrassen. Op dit moment zijn we met Hassan bezig om de selectie samen te stellen. Er zullen een behoorlijk aantal spelers stoppen of weggaan, daarom zijn we met zo’n tien spelers in gesprek om ons volgend seizoen te versterken.’

Foto: John Beckman

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)