HAV gaat weer uitbreiden! Verslaggevers, fotografen en cameramensen gezocht!

Het Amsterdamsche Voetbal bestaat bijna vier jaar en is inmiddels niet meer weg te denken bij de voetballers en de liefhebbers uit onze regio en ook ver daar buiten. Om jullie van nog meer verhalen, foto’s en video’s te voorzien willen we onze redactie uitbreiden. Iets voor jou?

Het Amsterdamsche Voetbal is een jong en dynamisch bedrijf in het hartje van Amsterdam. Wekelijks verzorgen zo’n twintig medewerkers het nieuws op amateur-gebied in de regio groot Amsterdam. Middels uitslagen, verslagen, foto’s, achtergrondverhalen en video reportages voldoen we al vier jaar aan de wens van de voetballiefhebber.

www.hetamsterdamschevoetbal.nl is een zeer goed gelezen website. Maandelijks worden er zo’n half miljoen berichten gelezen en zijn er meer dan 65.000 unieke bezoekers. Dat zijn meer dan 200.000 bezoeken per maand!

Camera HAv ajax odin

Om nog meer nieuws te kunnen brengen en het willen vergroten van onze video tak zijn we opzoek naar enthousiaste medewerkers. Wij zijn op zoek naar redacteuren, verslaggevers, fotografen en cameramensen. Voel jij liefde voor het amateurvoetbal en wil je je verder ontwikkelen en/of werkervaring opdoen? Dan is Het Amsterdamsche Voetbal het ideale platform voor jou!

Het Amsterdamsche Voetbal werkt, in eerste instantie, met vrijwilligers. Wel zijn er doorgroeimogelijkheden binnen onze jonge en ambitieuze organisatie.

Heb je interesse? Stuur dan je sollicitatiebrief en cv naar hoofdredacteur Mathijs Groenewoud mathijs@hetamsterdamschevoetbal.nl

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)