HAV geeft passpartouts weg voor TFF

Het Amsterdamsche Voetbal geeft samen met het Total Football Festival drie keer twee passpartouts weg voor het festival op 7, 8 en 9 november in Felix Merites. Mocht je niet tot de winnaars behoren dan kun je via een link in het artikel kaarten met 25% korting bestellen! Veel succes.

Het Total Football Festival (TFF) kent ook dit jaar weer een spraakmakend programma. Zo zullen niemand minder dan Willem van Hanegem (vrijdag 21:30) en Michael van Praag (vrijdag 22:00) hun opwachting maken in Felix Meritis. Dit culturele voetbal festival staat weer bol van de mooie documentaires en heeft de allereerste Betweters on Tour. Hugo Borst en Koert Westerman verzorgen zaterdag (vanaf 14:00 uur) een quiz en geven hun voorspelling op de Bundesliga onder de noemer: Betweters uit altijd lastig.

Op zaterdag staan onder andere de documentaires Das Wunder von Bern (17:00) en Kohlenpot Twist (19:30) over de derby tussen Schalke en Dortmund op het programma. ‘s Avonds is de première van de film De benen van Marc Overmars (22:00). Zondag staat vooral in het teken van de quiz (voor vrouwen en mannen). Alle dagen zijn er tevens veel live wedstrijden te zien uit de Bundesliga en de eredivisie.

Het Amsterdamsche Voetbal geeft samen met TFF maar liefst 25% korting op een dagkaart voor het festival. In plaats van 20 euro betaald u nu slechts 15 euro. Kaarten met korting reserveren doet u hier.

Voor iedere dag geven we twee passpartouts weg. Het enige dat je hoeft te doen is een email te sturen naar info@hetamsterdamschevoetbal.nl o.v.v. TFF en uiteraard je gegevens. De winnaars krijgen automatisch bericht.

1098294_1401691546718833_605955364_n

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!
▼Bezoek ook de clubpagina(s)