HAV Poule 16 start wederom met 600 euro

Afgelopen weekend gingen er maar twee wedstrijden door in de HAV Poule en dat betekende dat de jackpot niet wordt uitgekeerd. Komend weekend staat de jackpot dankzij Nederbet dus weer op 600 euro.

HAV Poule nummer zestien bestaat weer uit drie wedstrijden op zaterdag en drie op zondag. In de zaterdag eerste klasse B speelt Swift in Rijswijk de subtopper tegen Haaglandia en in 2A hebben we twee regionale derby’s. DVVA ontvangt op eigen veld WVHEDW en de twee promovendi Overbos en Amstelveen treffen elkaar in Hoofddorp.

Op zondag kiezen we uit de hoofdklasse voor het duel tussen De Dijk en het Haagse Quick en natuurlijk mogen de derby’s uit 2B niet ontbreken. Er staan er drie op het programma. In de HAV Poule hebben we gekozen voor Weesp – DCG en Pancratius – NVC.

Meer informatie over de stand van zaken vind je op de diverse klassenpagina’s .

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina.

Veel succes allemaal met de nieuwe HAV Poule. De wedstrijden voor het weekend van 7 en 8 februari zijn de volgende:

afbeeldeing #16

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!