HAV Poule #19: Jackpot loopt op naar 750 euro

Twee spelers waren er het afgelopen weekend heel dicht bij met vier juist voorspelde wedstrijden (en eentje afgelast). Toch was het niet voldoende om de jackpot op te eisen. Komend weekend is weer een nieuwe, een geen makkelijke moeten we eerlijk zeggen, HAV Poule.

HAV Poule #19 heeft een jackpot van 750 euro! Het wordt nu echt tijd dat hij gaat vallen. Dus mobiliseer iedereen om mee te doen. Wij, samen met Nederbet, keren het bedrag graag uit aan de winnaar(s). Zoals je inmiddels weet is de deelname gratis. Alleen even registreren via onze HAV Poule pagina!

Deze week twee wedstrijden op zaterdag. Om te beginnen het duel in de Topklasse tussen IJsselmeervogels en Ajax en we hebben de topper uit de eerste klasse B tussen Sportlust ’46 en Swift, de nummers twee en drie van de ranglijst.

Op zondag hebben we vier wedstrijden geselecteerd en maar liefst drie zijn er afkomstig uit de tweede klasse B. Drie (regionale) derby’s staan er namelijk op het programma. Het mooiste affiche is het duel tussen koploper DCG en Zeeburgia (derde). Het duel aan de Kruislaan begint trouwens om 14:30 uur. Verder ook Legmeervogels – Hoofddorp en Weesp – Abcoude. Het laatste duel uit de HAV Poule #19 is het duel uit de Topklasse tussen de twee ‘oudjes’ AFC en Koninklijke HFC.

Meer informatie over de stand van zaken vind je op de diverse klassenpagina’s.

Meedoen met de HAV Poule is erg eenvoudig. Het enige dat je hoeft te doen is gratis lid te worden van Nederbet via onze site. Nieuwe leden ontvangen bij hun eerste storting tevens een bonus van 25 euro. Als je een username hebt aangemaakt vul je als reactie op ons bericht (via de website of onze Facebook pagina/groep) je voorspelling en username in. Zonder username is je voorspelling niet geldig. Kijk voor alle spelregels op de HAV Poule pagina.

Veel succes allemaal met de nieuwe HAV Poule. De wedstrijden voor het weekend van 28 februari en 1 maart zijn de volgende:

#19 afbeelding

Blijf op de hoogte en volg ons via Facebook, Instagram en Twitter!